HISTORIA

La Clínica Dental Garriga va ser fundada el 1947 pel Dr. Angel Garriga i Domènech (Malgrat 1920-1993).

En un primer moment, la clínica Dental Garriga estava situada al carrer Desclapers, on el Dr. Àngel Garriga va començar la pràctica odontològica el 1947. Disposava d'una sala d'espera i un seient dental.

L'Àngel, aficionat a la fotografia, va ser un dels fundadors de l'Agrupació fotogràfica de Malgrat i guanyador de diversos premis, entre els cuals destaca, a nivell estatal, el Premi Negre (AGFA).

Va ser també un dels fundadors del Club Nàutic Tennis Malgrat, esport que ja jugava als anys 30 i 40 a la Fabrica de l'Aigua. Va ser un dels pioners del Bàsquet Malgrat.

El Dr. Àngel Garriga es va retirar l'any 1986, en complir 65 anys i per problemes de salut. Ja al 1984, el seu fill, el Dr. Antoni Garriga i Méndez, havia instal·lat la Clínica Dental Garriga en la seva localitzaciò actual, al carrer Ollers, 22 baixos. Des de llavors, s'hi han fet diverses remodelacions i s'hi han incorporat elements de nova tecnologia, com pot ser l'escàner en 3D, el làser dental, la radiología digital o la càmera intraoral.

Des del 1979, tenim la col·laboració de la higienista Assumpció Turon i Fors. Al 2001 va iniciar la seva activitat laboral el Dr. Jordi Garriga i Turon dentista generalista especialitzat en l'implantologia. El 2006 es va incorporar la Dra. Neus Garriga i Turon com a Odontòloga, i el 2010, ja com a Especialista en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, després d'haver cursat el Méster d'Ortodòncia de 3 anys de dedicació absoluta. Actualment, l'equip està format per tres auxiliars dentals; la Neus, la Marta i la Rosa, i per una recepcionista i auxiliar administrativa, la Maria.

Actualment, l'equip està format per tres auxiliars dentals; la Neus, la Marta i la Rosa, i per una recepcionista i auxiliar administrativa, la Maria. El nostre tracte és proper i amable, esperem que es trobin a gust entre nosaltres.